ACCIÓ SINDICAL UNITÀRIA - BBVA CATALUNYA

Tots els Sindicats del BBVA a Catalunya, INFORMEM


El passat dia 8 totes les delegades i delegats del BBVA a Catalunya  ens vam concentrar a l’oficina que el Banc té a Manresa, dintre de la campanya unitària que hem engegat per demanar  a l’Empresa un canvi en la seva política de personal.


Al voltant de 150 persones vam reclamar que es dotin les Oficines amb plantilles suficients per atendre els clients amb la qualitat de servei que es mereixen i evitar alhora haver de prolongar la jornada laboral de manera sistemàtica.

En el mateix acte vam informar de les nostres reivindicacions tant a l’opinió pública, com als mitjans de comunicació que van cobrir la informació d’aquest l’esdeveniment.


Tot seguit, vam realitzar una segona concentració a l’oficina Unipersonal que el Banc ha obert a la mateixa localitat de Manresa, per exigir que s’aturi la implantació d’aquest tipus de agència, que atempta contra la seguretat i les condicions laborals del treballador o treballadora assignada.

Dintre dels actes que el conjunt de sindicats hem previst dur a terme durant aquest mes de Juny, seguim recollint signatures de la plantilla per donar recolzament a la nostra campanya, les quals lliurarem la propera setmana al Dir. Territorial de Catalunya.

En aquesta reunió li expressarem al Sr. Xavier Queralt, la preocupació i malestar de la plantilla de la Territorial que ell dirigeix, davant l’actual situació de manca de plantilles a totes les oficines de Banca Comercial, i li demanarem que posi els mitjans necessaris per corregir-la el més aviat possible. Del resultat d’aquesta entrevista, emetrem la corresponent informació posterior.

Volem aprofitar per agrair a tota la plantilla el suport que fins ara hem rebut  i alhora recordar que qui no hagi encara signat l’escrit, pot fer-ho responent el correu electrònic que hem enviat en data 12 de juny, o bé adreçant-se a les nostres delegades i delegats.

15-6-09

PER UNA PLANTILLA SUFICIENT AL BBVA ! !

llegir Comunicat en pdf



Algunos Iconos extraídos de Freepik (www.flaticon.com) licencia de CC 3.0 BY