COMFIA-CCOO convoca una concentració de delegades i delegats del BBVA davant la seu de Plaça Catalunya de Barcelona


Fa més d’un any que les persones treballadores i, sobretot, la clientela del BBVA, estem patint una greu situació, com a conseqüència del mal funcionament del sistema informàtic del banc. Per aquest motiu, des de COMFIA-CCOO al BBVA estant promovent un seguit d’actes a diferents comarques de Catalunya, per tal de denunciar aquesta situació. Com a cloenda d’aquesta campanya, dilluns que ve, 12 de desembre, de 12 a 13.30 hores, delegats i delegades del BBVA farem una concentració a la seu del banc a Plaça Catalunya de Barcelona.



L’objectiu és explicar a la clientela i, en definitiva, a totes les persones usuàries del BBVA, que els errors operatius, incidències comptables, cues i esperes interminables, avaries del caixer automàtic, impossibilitat d’accedir a banca per Internet, entre d’altres, que es produeixen pràcticament a diari, no són responsabilitat dels treballadors i treballadores, sinó d’una mala planificació dels responsables de l’àrea corresponent.

Ben al contrari, la plantilla venim suplint amb esforç prolongacions de jornada i dedicació, totes aquestes mancances impròpies d’una entitat amb el prestigi i volum de beneficis que té el BBVA, per tal d’oferir als clients el servei que es mereixen i que sempre fins ara havíem pogut dispensar.

Malgrat que hem plantejat a l’empresa diferents alternatives per pal·liar l’efecte que aquesta situació comporta en les condicions laborals dels treballadors, fins ara no hem obtingut cap resposta.

COMFIA-CCOO BBVA Catalunya