Tancat acord en l'ERO dins del concurs de creditors de Corporación Legal.


Corporación Legal és una companyia dedicada a la recuperació de crèdits i fallits amb una àmplia experiència en els sectors financer, subministraments


L'empresa Corporación Legal es una companyia dedicada a la recuperació de crèdits i fallits amb una àmplia experiència en els sectors financer, subministraments, telecomunicacions i assegurança. Coneguda per reclamar deutes del seu client principal Vodafone. Oferia un ventall complet de serveis des de la recuperació amistosa del deute, fins a la reclamació judicial, incloent-hi la localització, esbrinament patrimonial, informes de solvència, la recuperació de l'impost de l'IVA i fins i tot la compra de carteres fallides.

Ara es troba en una situació de concurs de creditors i les persones treballadores encara no han cobrat la nòmina de juny.

Davant la situació d'insolvència i pèrdua del client més gran Vodafone, s'acorda tancar ERO per al 100% de la plantilla.
Les persones treballadores, presumiblement, esperen els certificats de deute de l'administrador concursal per a realitzar reclamació de quantitats al Fogasa