Archivado en Comunicats, Salari

COMFIA-CCOO signa la revisió salarial 2010 del Conveni d’Oficines i Despatxos de Catalunya

Aquest dimecres 10 de març hem signat les taules salarials per aquest any 2010 del Conveni Col·lectiu d’Oficines i Despatxos de Catalunya, situant l’augment en un 1% amb caràcter retroactiu des d’1 de gener.


pdf print pmail

Donem, per tant, per solucionada la greu discrepància que hi ha hagut per la manca d’existència d’una referència d’ IPC previst per aquest any. En principi, la patronal no acceptava cap tipus d’augment però, finalment, s’ha imposat el sentit comú i ens hem ajustat als criteris salarials recollits en l’Acord confederal per a l’ocupació i la negociació col•lectiva signat al febrer, i que en el nostre cas ha servit per solucionar un conflicte que podia haver tingut un final molt negatiu per als treballadors i treballadores del sector.

Des de COMFIA-CCOO Catalunya ens congratulem d’haver arribat a aquest acord, ja que aquestes taules garantitzen el poder adquisitiu de més de 200.000 treballadores i treballadors de Catalunya, en un conveni que fa referència a una multitud de sectors i subsectors, amb realitats moltes vegades molt atomitzades, i en el que és imprescindible garantir uns mínims dignes i acceptables en el conveni col•lectiu, eina vertebradora del sector.

Març 2010

COMFIA-CCOO Catalunya


Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es