Archivado en Comunicats, Ocupacio

COMFIA-CCOO denuncia que TEAMLOG i HP volen deixar a 170 treballadors en l'atur

HP decideix deslocalizar el projecte que tenia des de 2002 amb TEAMLOG per baixar costos, acabant així el contracte que els unia i deixant 170 empleats en l'atur. COMFIA-CCOO convoca mobilitzacions davant l'empresa per la seva despreocupació i falta de resposta a la reiterada crida a la negociació.


pdf print pmail

COMFIA-CCOO ha convocat la primera mobilització per al dimarts 16 de març a les 13.30 hores a una concentració de tota la plantilla per mostrar el seu rebuig i exigir una resposta de l'empresa. COMFIA-CCOO porta intentant una negociació des de principis d'any sense obtenir una resposta concreta de l'empresa. Exigeixen una solució davant els acomiadaments imminents, exigeixen que l'empresa prengui responsabilitat dels seus treballadors i que es comprometi amb un acord just per a tots.

TEAMLOG Iberica, una empresa del grup OPEN (http://www.open-groupe.com/) amb seu a Barcelona i Madrid, ha aconseguit situar-se dins del mercat espanyol de serveis IT (tecnologies de la informació) gràcies al seu principal client Hewlett Packard (HP). Sota el nom d'Outsourcing, TEAMLOG Barcelona ve proporcionant mà d'obra a HP des del 2002, i com diuen en el seu web han crescut significativament arribant a 170 empleats destinats per a aquest mateix projecte. Han obtingut grans beneficis al llarg de tots aquests anys, en els quals no han crescut més que dins d'HP i sense preocupar-los el risc que sempre va existir i que avui es fa realitat: HP decideix deslocalizar i portar-se els llocs de treball a altres països on la mà d'obra és més barata, acabant així el contracte que els unia a TEAMLOG.

COMFIA-CCOO TIC Catalunya

COMFIA-CCOO ha convocat una concentració a tota la plantilla:
Dia: dimarts 16 de març
Hora: 13.30 h
Lloc: TEAMLOG, Av. Alcalde Barnils, 64-68 - 08174, St. Cugat del Vallés.

Infórmate

CCOO Servicios es un sindicato, es Comisiones Obreras en los sectores de Comercio, Financiero, administrativo, de las TIC, Hostelería, Contact-center, Oficinas, Turismo... Leer más


Síguenos en Telegram

Dónde estamos


OFICINAS CENTRALES
C/ Albasanz, 3 1º Planta
28037 Madrid
Tel: 91 540 92 82
Asesoría Madrid 91 536 51 63-64
Otras Comunidades
Fax: 91 559 71 96
Email: contacta@servicios.ccoo.es