Archivado en Comunicados, plan de igualdad

Signat el I Pla d'igualtat de Grup d´AMREST


El 15 de juliol s'ha signat el I Pla d'igualtat conjunt per a les marques Restaurvia (KFC),Pastificio Service (La Tagliatella) i Sushi Shop i Amrestag.


Este artículo se publicó originalmente en PAIS VALENCIANO (Servicios CCOO País Valencià) ,

Després d'un procés llarg i extenuant, hem signat un pla d'igualtat que manté les millores incloses anteriorment per marca, i avança mesures per a aconseguir una igualtat real conjunta, millors condicions de treball i conciliació, CCOO ha sigut la impulsora de totes aquestes.

Algunes de les mesures que es començaran a aplicar després de la seua signatura i posterior publicació en Regcon:

  • Millora en les condicions de treball: Es prioritzarà en els trasllats i augment d'hores les persones ja contractades, en les obertures i vacants en general. Possibilitat d'acostar a les persones treballadores als col·legis dels seus descendents.
  • Que fer ús de mesures de conciliació no et penalitze per a promocionar en l'empresa: Assegurar que les persones que s'hagen acollit a mesures de conciliació tinguen les mateixes possibilitats de promoció que la resta de plantilla a través de la vigilància de la Comissió d'Igualtat.
  • Salut laboral: Possibilitar l'adaptació de lloc per a embarassades en jornada contínua i teletreball en tasques administratives.
  • Nou protocol d'assetjament: Amb garanties de protecció immediata i cobrament del 100 % de la incapacitat en els casos d'assetjament sexual.
  • Tolerància zero a la violència contra les dones: Trasllat immediat amb reserva de lloc, acolliment d'emergència, pagament 100 % víctimes de violència de gènere.
  • Mesures per a conciliar i foment de la corresponsabilitat: Ampliació de la reducció i concreció horària de menors de 12 anys fins als 14. Permisos per malaltia familiar de tercer grau, drets per a progenitors amb la guàrdia i custòdia, adequació d'horaris en períodes d'adaptació escolar.
  • Transparència en els salaris: Compromís de reducció de la bretxa salarial entre homes i dones en un 5 %. Pagament de les primes íntegres en situació de lactància.


Per a ampliar la informació contacta amb els delegades i les delegats de CCOO